, , ,

EAT SMALL BALANCE | Bæredygtigt og nærende insektbaseret hundefoder

178,00 kr.748,00 kr.

EAT SMALL BALANCE er fremstillet af bæredygtigt insektprotein, og sikrer din hund en udsøgt blanding af naturlige ingredienser, der er perfekt tilpasset mange byhundes livstil. Et fuldfoder uden farvestoffer, konserveringsmidler, gluten og korn. Fås i poser med 2 kg og 10 kg.

 

Til sensitive hunde: Opskrift udviklet af dyrlæger
Allergivenligt: Insekter er den eneste kilde til protein i foderet
Kornfrit: For let fordøjelighed
Klimavenligt: Sparer ressourcer og mindsker co2-udledning

 

 

 

 

Varenummer (SKU): ES-Foder-URBANE Kategorier: , , ,

EAT SMALL BALANCE er fremstillet af bæredygtigt insektprotein. Hundemaden sikrer din hund en udsøgt blanding af naturlige ingredienser, der er perfekt tilpasset mange, især byhundes livstil.

Hunde med et normalt eller nedsat aktivitetsniveau vil drage fordel af EAT SMALL BALANCE. Det insektprotein, der indgår i foderet, er fra opdrættede melorme (Tenebrio molitor), hvilket gør dette foder til et både sundt og miljøvenligt foder.

Har din hund et højt aktivitetsniveau? hertil anbefaler vi EAT SMALL WALD.

GODT TIL SENSITIVE HUNDE 
En stor del af intolerancerne og allergier hos hunde er rettet mod kødproteinerne i foder. Her er insektproteinerne et fremragende alternativ, der for mange følsomme hunde maver er lettere at tolererer. Opskriften er udviklet af dyrlæger, og er fri for korn, sukker og kunstige tilsætningsstoffer.

GODT FOR PLANETEN
Produktionen af ​​insektprotein kræver meget mindre plads, vand og CO2 udledning end opdræt af pattedyr. Dette gør fodret med insektprotein til et miljøvenligt alternativ – for dig og din bedste ven.

GOD SMAG
Insekter bringer naturligt en intens smag med sig, som mange hunde elsker ved BALANCE tørfoder. Så her du behøver ikke gå på kompromis mellem fordøjelighed og smag!


Ingredienser:
Kartofler 22%, Melorme 20% (naturlig kilde til protein, vitamin B-complex, calcium, fosfor), kartoffelstivelse, linser 6%, solsikkeolie, gulerødder 5%, kartoffelprotein, hydroliseret gærekstrakt, mineraler, æbler 2%, tørret roemasse 2%, spinat 2%, rapsolie, hyben 0,5%, løvstikkeblade 0,2%.
Analytiske bestanddele:
Råprotein: 23% Råfedt: 11,5% Råfibre: 4,5% Råaske: 5,8% Fugtighed: 9% Calcium 0,77%, fosfor 0,65%, sodium 0,15%, kalium 0,7%, energy uE 3.571 kcal/kg (1.499 kJ/100g)
Introduktion af nyt foder
Et nyt hundefoder bør introduceres langsomt for hunden for at tilvænne hundens mave til det nye foder. Det en god idé at skifte til foderet over flere dage og gerne op til en uge. Du kan med fordel begynde at skifte til det nye foder, mens du har lidt af hundens gamle foder tilbage.


EAT SMALL
Er du ligeså vild med Eat Small Balance som os?
Se alle vores produkter fra Eat Small her
Kunne du tænke dig at vide mere om de bæredygtig tanker og overvejelser
bag Eat small? Læs mere her
Vægt N/A
Vælg variant

,

Indkøbskurv