, , ,

EAT SMALL WALD hundemad | Bæredygtigt og nærende insektbaseret hundefoder

178,00 kr.748,00 kr.

EAT SMALL WALD er et bæredygtigt, nærende hundefoder – 100 % naturligt og miljøvenligt – til voksne hunde. Anbefales til voksne hunde af alle racer med normalt til højt aktivitetsniveau. Et fuldfoder uden farvestoffer, konserveringsmidler, gluten og korn. Fås i poser med 2 kg og 10 kg.

 

Varenummer (SKU): ES-Foder-WALD Kategorier: , , ,

EAT SMALL WALD er et bæredygtigt og nærende insektbaseret hundefoder. WALD er et tørfoder særligt egnet til aktive hunde, der har brug for en ekstra portion power – til rigtige sportsentusiaster, brugshunde og alle andre særligt aktive firbenede venner. Et glutenfrit fuldfoder til hunde med normalt til øget aktivitetsniveau.

Foderet er fremstillet af bæredygtigt insektprotein, og sikrer din hund en udsøgt blanding af naturlige ingredienser. EAT SMALL WALD er sammensat af 25 % protein og 15 % fedtindhold og desuden rig på jern, calcium og B12-vitamin.

GODT TIL SENSITIVE HUNDE
En stor del af intolerancerne og allergier hos hunde er rettet mod kødproteinerne i foder. Her er insekteproteinerne et fremragende alternativ, der for mange følsomme hunde maver er meget lettere at tolererer. Opskriften er udviklet af dyrlæger, og er fri for korn, sukker og kunstige tilsætningsstoffer.

EAT SMALL WALD er fremstillet på en korn- og glutenfri opskrift. Hundefoderet er udviklet af en dyrlæge og anbefales også til hunde med sarte maver eller fødevareintolerance.

GODT FOR PLANETEN
Produktionen af ​​insektprotein kræver meget mindre plads, vand og CO2 udledning end opdræt af pattedyr. Dette gør fodret med insektprotein til et miljøvenligt alternativ – for dig og din bedste ven.

Ingredienser:
Hermetia illucens (sort soldatflue) 30% (naturlig proteinkilde, vitamin B-kompleks, calcium, jern), hirse 26%, søde kartofler 21%, solsikkeolie, ølgær 3,5%, hydrolyseret protein (vegetabilsk), kikærter 2%, rapsolie, ærteprotein, græskarkerner 1%, hørfrø, cellulose, mineraler (inkl. havsalt 0,7%), rosmarin 0,2%, blåbær 0,2%, gurkemeje 0,2%.
Analytiske bestanddele:
Råprotein 25%, råolie og råfedt 15%, råfibre 4,5%, råaske 6,7%, fugtighed 9,0%, calcium 0,85%, fosfor 0,75%, natrium 0,25%, kalium 0,9%. Omsættelig energi pr. kg 15,45 MJ / kg.

Et nyt hundefoder bør introduceres langsomt for hunden for at tilvænne hundens mave til det nye foder. Det en god idé at skifte til foderet over flere dage og gerne op til en uge. Du kan med fordel begynde at skifte til det nye foder, mens du har lidt af hundens gamle foder tilbage.

Se alle produkter fra Eat Small >>

Læs mere om Eat Small og deres bæredygtige tanker her
Vægt N/A
Vælg variant

,

Indkøbskurv