, , , ,

BEG BUDDY hundeis | Frys selv is til din hund

78,00 kr.

Måske det bedste ispulver nogensinde til din firbenede ven! Den perfekte hundeis. 100% naturlig og uden tilsat sukker.

Ideel til 4 store ICE BUDDY bland selv is til din hund:
– færdigblandet på 60 sekunder
– med blåbærsmag
– vegansk og uden valle
– kun 5 ingredienser
– anvendelig i enhver silikoneform

Varenummer (SKU): BB-ispulver Kategorier: , , , ,

Frys selv sund og velsmagende is til din hund

Velsmagende is med banan og blåbær – 100% naturligt is-pulver helt uden tilsat sukker! Tilsæt vand eller yoghurt og frys i minimum 3 timer. En is din hund trygt kan spise, især på de varme sommerdage. Frys selv hunde is er et supplerende tilskudsfoder til hunde der indeholder gode vitaminer. Isen er dejlig frisk, nærende og let fordøjelig for selv de ældre hunde. Isen er yderst hurtig og nem at tilberede til hunden.
Et bæger bland selv is med vand eller yoghurt bliver til fire store ICE BUDDY is hvis du benytter vores silikoneform. Du kan også forsøge dig frem med den silikone form du nu engang har i køkkenet. Du kan både lave ispinde eller fylde blandingen i et aktiveringslegetøj med plads til fyld, som din hund kan hygge sig med.

Indhold: 66 gr

Ingredienser:
55% quinoa, 26% rødbede, 12% banan, 6% hyben, 1% blåbær

Analytiske Bestanddele:
Råprotein 11,3%, råaske 3,9%, råfiber 3,4%, råfedt 4,0%

Beg Buddys Frys selv is til din hund er et supplerende foder
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys. Vores fodringsanbefalinger er retningslinjer og kan variere afhængigt af hundens aktivitetsniveau, alder og race. De specificerede værdier er underlagt de naturlige udsving i råmaterialerne. Sørg for, at din ven ikke sluger store isstykker. Hvis du giver din hund is med ispind i, så vær opmærksom på at hunden ikke spiser pinden. Den kan sidde fast i tarmen. En snack-pind kan benyttes som ispind.
Se alle produkter fra Beg Buddy

Vægt 0,7 kg
Indkøbskurv