, , ,

EAT SMALL MINDFULNESS | Insektbaseret godbidder med chiafrø og banan 125 g

39,00 kr.

EAT SMALLs insektbaserede godbidder er gode til din firbenede ven i mange situationer. De har en blød konsistent, der gør det nemt at brække dem i mindre stykker til hvalpe eller mindre hunde. EAT SMALLs godbidder er bæredygtige, baseret på insekter og rige på magnesium og omega 3. EAT SMALL MINDFULNESS består af en sund blanding af bananer og chiafrø og får sin kødfulde smag fra insekter.

Varenummer (SKU): ES-Godbidder-MINDFULLNESS Kategorier: , , ,

EAT SMALL MINDFULNESS er insektbaseret godbidder med chiafrø og banan.

Bæredygtige insektbaseret godbidder er især velegnede til hunde med sarte maver eller fødevareallergi. Insektprotein er et af de mest miljøvenlige animalske proteiner, der findes. Insektprotein er et sundt alternativ til kød og indgår som del af en miljøansvarlig livsstil.

EAT SMALL MINDFULNESS godbidder er en god tyggesnack eller kan bruges som belønning til hunde af alle racer og størrelser. EAT SMALL godbidder indgår som en del af din hunds daglige fodermængde, men det er vigtigt at være opmærksom på, at der IKKE er tale om et fuldfoder. Hunde lever ikke af godbidder alene – de skal have rigtigt tør- eller vådfoder som primært foder.

Ingredienser:
Søde kartofler 40,5 %, Sort soldaterflue (Hermetia illucens) 25,5 %, (naturlig kilde til protein, jern, calcium og B12 vitamin), plantebaseret glycerin, ølgær, Hermetia illucens olie 1,5 %, banan og chiafrø 1,5 %, rosemarin-ekstrakt.
Analytiske bestanddele:
Råprotein 20,5 %, Råfedt 4,1 %, Råfibre 4,2 %, Aske 6,7%

Se alle produkter fra Eat Small >>Læs mere om Eat Small og deres bæredygtige tanker her

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv