BANDANA FOREST JOY | Til hund og kat

78,00 kr.

Smukt bandana til hund og kat med praktisk løbegang til halsbåndet – ingen knuder der skal bindes op.

Mål
Størrelse S / M: 17 x 12 cm (Løbegangen er 4,5 cm bred)
Størrelse M / L: 22 x 17,5 cm (Løbegangen er 4,5 cm bred)

* MökkiChief sælges separat

 

Varenummer (SKU): GP_Bandana-Forest-L Kategorier: , ,

Beskrivelse

BANDANA FOREST JOY Til hund og kat

MökkiChief er en smart bandana til din hund (eller kat) fra Gentle Pup. MökkiChief er designet i samarbejde med den canadiske illustrator Myriam Van Neste, hvis forelskelse i Finland ikke fornægter sig i hendes design. Bandanaen er syet med en løbegang, som gør det nemt at trække den på halsbåndet. Et tørklæde som ikke skal bindes.

Fås også i designet: SPRING

Om designet: Gentle pup x Myriam Van Neste
Designet af denne smukke bandanaen er resultatet af et samarbejde mellem Gentle Pup,  og den canadiske kunstner og tegner Myriam Van Neste. Hendes designs er inspireret af alt det hun elsker ved Skandinavien og især Finland. Det naturlig miljø, farverne, og det unikke finske design.

BANDANA FOREST JOY Til hund og kat:
Efterårsolen kigger gennem de høje træer, muntre fugle kvidrer, blade knasende under ivrige poter. Gå en tur i “Forest Joy”, og nyd den magiske blanding inspireret af finske skove – spændende farver, på en royal kongeblå!

 


Gentle Pup finder inspiration til produkterne i deres egne kæledyr. Celine og Jon, som er personerne bag Gentle Pup har ikke mindre end tre hunde og otte katte – og de har gjort det til deres mission at udvikle originalt, ultrakomfortabelt udstyr og tilbehør til hunde og katte. Det tager mange måneder og utallige skitser og prototyper at nå frem til de produkter, som kommer med i sortimentet. Intet går i produktion, før Celine og Jon er 100 % tilfredse med hver eneste lille detalje af produktet.

Alle produkter fra Gentle Pup er skabt med kærlighed og omtanke. Når du køber en Gentle Pup-line til din hund, kan du være helt sikker på, at du giver den det bedste. Læs mere på: Gentle pup

Yderligere information

Vælg variant

,