Bæredygtigt foder

Insektbaseret hundefoder er rig på protein fra insekter 🐜 – og super godt til følsomme hundemaver
Insekter er en proteinkilde af høj kvalitet, der er helt fri for væksthormoner og antibiotika. Insektprotein har praktisk talt intet allergipotentiale. Det er derfor også let fordøjeligt for allergiske og ernæringsfølsomme hunde, hvilket gør det til et glimrende alternativ til hundemad med hydrolyseret protein.
De fleste mennesker er overbevist at den art-passende hundeernæring absolut skal bestå af kød. Dette er dog kun til dels korrekt. Ved siden af konventionelt kød som f.eks. kylling kan insekter også repræsentere en høj kvalitets kilde for vigtige dyriske proteiner.

Insektprotein er en af de mest bæredygtige animalske proteinkilder, der findes. 🌏

Når vi fodrer vores hunde med dette næringsrige og bæredygtige alternativ til kød, bidrager vi alle til at nedbringe det globale behov for proteiner, samtidig med at vi nedsætter vores CO2-aftryk. (- og din hunds co2-poteaftryk🐾) 

Insektprotein indeholder alle de 20 aminosyrer, som kødædende hunde har brug for. Og selvom de er bittesmå, indeholder insekterne fra Eat Small mindst lige så mange – og ofte flere end de – næringsstoffer, som man finder i kød. 🐜

Læs BobandBob´s tanker om bæredygtighed

Viser et enkelt resultat