Kun små CO2-poteaftryk med bæredygtige produkter til alle hunde og katte

Kun små CO2-poteaftryk

Gunhild og Olga sætter kun små CO2-poteaftryk – skal din hund også gøre det?

Vi hos Bobandbob kan godt lide tanken om, at det CO2-poteaftryk, vi sætter, er så lille som muligt..kun små. Og hvis du har det ligesom os, er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig fyldt shoppen op med bæredygtige produkter til din hund og kat.

Bæredygtigt foder i genanvendeligt materiale

Bæredygtigt insektbaseret foder, Eat Small, Urban Nature, Hundemad, HundefoderBæredygtigt insektbaseret foder Bæredygtig insektbaseret hundefoder

 

Det foder, vi sælger i webshoppen, er udvalgt på grund af dets gode egenskaber. Dog i et udvalg, så du altid kan finde det helt rigtige til din hund. Og det uanset om den er hvalp, voksen eller senior. Den aktive eller mere sofatypen – og om den helst spiser vådt foder eller foretrækker noget, der knaser.

Samtidig har vi set på bæredygtigheden i produkterne – og emballagen – og de produkter, vi har valgt at sælge hos bobandbob.dk er nogle af de mest bæredygtige på markedet for hundefoder.

Blandt andet har vi hundefoder fra EAT SMALL  og BegBuddy i vores sortiment. Hundefoderet og godbidderne fra EAT SMALL og BegBuddy er fremstillet af insektprotein, som er et af de mest miljøvenlige animalske proteiner, der findes. Insektprotein er et sundt alternativ til kød og en del af en miljøansvarlig livsstil. Se hele vores udvalg af bæredygtigt foder her.

Det der kommer ind – skal også ud igen …

Og så skal der samles op! De hundeposer, vi sælger i webshoppen, er af den mest bæredygtige type og fra canadiske Earth Rated. Poserne nedbrydes i løbet af maksimalt to år, og sammenlignet med de øvrige bæredygtige hundeposer på markedet er poserne fra Earth Rated større, tykkere og sejere.

Der er alligevel ikke noget værre, end en hundepose der lækker. Det skulle lige være den, der går fra hinanden. Det sker ikke med poser fra Earth Rated. Selv om poserne er biologisk nedbrydelige, skal du alligevel smide dem i nærmeste skraldespand – ikke i naturen eller på komposten.

Ud på tur, aldrig sur

 

Hvis du drømmer om, at din hund skiller sig ud fra mængden, skal du tage et kig på de smukke håndlavede perlehalsbånd fra Zijn Design. De er fremstillet i Kenya efter Fairtrade-princippet, og der er desuden garanti på det smukke perlearbejde.

Vi har desuden halsbånd, liner og seler fra Gentle Pup i webshoppen.

Det hundelegetøj, vi har valgt at have i vores shop, er helt naturligt, fremstillet af naturgummi eller reb. Naturprodukter som ikke belaster miljøet eller naturen mere end højst nødvendigt.

 

 

 

 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller brug for et godt råd til at vælge det helt rigtige til lige præcis din hund? Du er du altid meget velkommen til at kontakte os på hej@bobandbob.dk. Husk også at følg os på Instagram 🧡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *