Earth Rated

Earth Rated er indebegrebet af kvalitet og bæredygtighed siden 2009.

Det Canadiske firma Earth Rated står bag en række innovative kvalitetsprodukter til din firbenede ven. Med miljøet i fokus har virksomheden siden 2009 arbejdet på at udvikle hverdagsprodukter. Produkter som som høhømposer, dispensere, vådservietter og plet- og lugtfjerner baseret på ingredienser, som er nedbrydelige og sikre at anvende for både dyr og mennesker.

Varianter: Hundeposer – 120 stk. Fås uden duft eller med mild lavendelduft. Dette er et af Earth Rateds mest populære produkter – ekstra stærke og lange poser, som er lægkagefri og passer perfekt i den praktiske dispenser.
Dispenser til hundeposer. Fås uden duft eller med mild lavendelduft.
Funktionel dispenser med velcro, som let kan spændes på enhver hundesnor, så poserne er lige ved hånden på gåturen.

Hundeposer – 315 stk. Fås uden duft eller med mild lavendelduft.
Ekstra stor pakke – perfekt til dig med flere hunde i hjemmet. Ekstra stærke og lange poser, som er lægkagefri og passer perfekt i den praktiske dispenser.

Hundeposer med håndtag. Fås uden duft eller med mild lavendelduft.
Ekstra brede høhømposer, som er velegnet til dig med en større hund. Lette at åbne og binde knude på. Køb hundeposer fra Earth Rated hos Bobandbob.dk. Hos Bobandbob.dk forhandler vi flere varianter af de populære, miljøvenlige og bæredygtige hømhømposer fra Earth Rated. Køb hos os i dag – billigt og nemt.