HUNDEPOSER EARTH RATED | Miljøvenlige høm høm poser med duft 120 stk.

65,00 kr.

De er ekstra lange og fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer let håndtering uden fare for lækage. De kompakte ruller passer desuden perfekt ind i den praktiske Earth Rated dispenser. Denne variant er med mild lavendelduft  – poserne fås også uden duft.

Varenummer (SKU): ER-hundeposer-med-duft-120-stk Kategorier: , ,

Beskrivelse

Miljøvenlige hundeposer med mild lavendelduft fra EARTH RATED 120 stk.

Høm høm poserne fra Earth Rated er fremstillet specielt til opsamling efter menneskets bedste ven. De er ekstra lange og fremstillet i et stærkt materiale, som sikrer let håndtering uden fare for lækage. De kompakte ruller passer desuden perfekt ind i den praktiske Earth Rated dispenser. Kan med fordel anvendes sammen med Earth Rated hundeposedispenser. Poserne passer ind i Earth Rated Dispenser, men også til de fleste andre standard holdere for hundeposer.

Denne variant er med mild lavendelduft- poserne fås også uden duft.

Egenskaber
Earth Rateds mest populære produkt
Ekstra lange, stærke poser

Farve: Grøn. Poserne måler 22,8 x 33 cm.

Indhold: 1 pakke med 120 pose (8 ruller med 15 poser = 120 stk.)

Hundeposer fra Canadiske Earth Rated er skånsomme mod naturen. Poser er tilsat stoffet EPI, hvilket betyder at poserne nedbrydes indenfor 18-24 måneder hvilket er hurtigere end øvrige poser på markedet. I modsætning til traditionelle hundeposer i plastik er Earth Rated større, tykkere, sejere og fuldstændig tætte.  Dette er en refill pakke, som du kan bruge til at fylde din hundeposeholder op med. På den måde sparer du miljøet for plastik, da du ikke køber en ny holder, hver gang du løber tør for hundeposer.

Selv om poserne er biologisk nedbrydelig bør du ikke smide dem på komposten.

Kvalitet og Bæredygtighed er væsentlige værdier for Earth Rated. Læs mere på: Earth Rated

Du kunne også være interesseret i...