BOLD 100% NATURGUMMI | Solidt hundelegetøj til leg og læring og træning

48,00 kr.

48,00 kr.

Bold i 100% NATURGUMMI. Et solidt hundelegetøj til leg og læring og træning. Et solidt hundelegetøj til leg og læring giver hård tyggemodstand og mange timers nydelse. Bolden er fremstillet af kraftigt naturgummi og er solidt, vaskbart og indeholder ikke ftalater.

SMALL måler ca. 6 x 12 cm
LARGE måler ca. 9 x 18 cm

Varenummer (SKU): HU-Bold-Black-S Kategorier: ,

Beskrivelse

Bold i 100% NATURGUMMI. Et solidt hundelegetøj til leg og læring og træning

Et solidt hundelegetøj til leg og læring giver hård tyggemodstand og mange timers nydelse. Bolden er fremstillet af kraftigt naturgummi og er solidt, vaskbart og indeholder ikke ftalater. Kan bruges til at tilfredsstillelse hunde med stort tyggebehov. Der er flere fordele for dig som ejer ved at anvende bolde til leg eller træning. Bolden er f.eks. et genialt redskab til variabel forstærkning og som forstyrrelse til at indlære ro og selvkontrol. For de hunde, der ikke er “til falds” for godbidder, er bolden som regel også et godt alternativ til at skabe glæde og motivation for indlæringen. Herudover kan bolden være god at anvende til leg, hvor hund og ejer blot har det sjovt og ukompliceret samvær med 4 – 5 boldkast.

Tip til leg med bold

Vi anbefaler at du som ejer, ikke hovedløst kaster bold til hunden i flere minutter (eller endda i meget, meget længere tid) uden nogen bevidsthed eller bevæggrund for det. Du kan let risikere, at hunden bliver langvarigt og ikke konstruktivt stresset. Det er især jagthunde og hyrdehunde, der kan blive boldfikserede, men det kan ske for alle hunderacer. Årsagen er, at hundens jagtinstinkt tager overhånd, så hunden ikke har øje for andet end at jage byttet. Det frigør stresshormoner i hele kroppen, og det tager faktisk et par dage, før stresshormonerne igen er nede på et acceptabelt niveau.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Når du skal vælge udstyr til leg og træning, skal du forholde dig til størrelser og designs på redskaberne. En stor bold kan være for svær for din hvalp at håndtere, og en lille bold kan være for farlig eller ineffektiv for din store hund at bruge.
Alle produkter fra HUSSE. HUSSE er et svensk brand

Yderligere information

Vælg variant

,