HAND BALM | Effektiv håndcreme fra Masou

190,00 kr.

MASOU Hand Balm er en fugtgivende håndcreme baseret på udtræk af økologisk mælkebøtte og rosmarin. Cremen indeholder linolsyre, vitaminer og mineraler og er ikke tilsat unødvendige fyldstoffer. Cremen har bl.a. et indhold af den stærke antioxidant E-vitamin, der beskytter kroppens celler mod frie radikaler, på over 2 %. 

 

MASOU Hand Balm påføres hænderne efter hver håndvask, og masseres let ind i hænderne. Den kan med fordel også bruges indimellem håndvask i løbet af dagen og som maske til hænderne ved sengetid. Ved jævnlig brug vil man ikke alene opleve, at hænderne bliver dejligt bløde; huden styrkes og beskyttes mod hverdagens forureninger.

 

MASOU Hand Balm er egnet til normal til tør hud og er især god til meget tørre og ru hænder.

 

Varenummer (SKU): MS-creme Kategorier: ,

Beskrivelse

En Effektiv håndcreme fra Masou. Hel

Produkterne fra MASOU er fremstillet i Danmark, vandbaserede og over 95 % naturlige. Ingredienserne består af blomster og planter, dyrket i egen have eller høstet på blomstrende sommerenge i Danmark, Frankrig og Storbritannien. Produkterne er tilsat godkendte konserveringsmidler, så de kan holde længere.

MASOUs filosofi er at fremstille produkter, der indeholder så få ingredienser som muligt. Produkterne er sammensat af olier, voks, vitaminer, og de indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer. Aromaerne stammer fra essentielle olier af høj kvalitet, ikke parfume. MASOUs produkter er miljøvenlige, ligesom alle emballager er genanvendelige.

MASOU er fremstillet til dig med kærlighed og omtanke -eksklusivt design på etiketterne, der matcher indholdet – og etiketterne er trykt i en kvalitet, der kan klare fedtede cremefingre og holder sig pænt i meget lang tid.

Indhold: 60 ml

Ingredienser:
*Dandelion and Rosemary Olive, Almond, Thistle Macerate Oils, Shea , Beeswax and Citrus Reticulata Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cedrus Atlantic Bark Oil which contain Linalool and Limonene (Essential oils of *Mandarine, *Cedar and *Rosemary).
*Økologisk

Opbevares tørt, køligt og udenfor direkte sollys. Uåbnet er cremen holdbar i 24 måneder. Den skal anvendes senest 12 måneder efter åbning.

Yderligere information

Vægt 0,7 kg