HUNDEHALSBÅND ZIPPY | Justerbart halsbånd med klikspænde

118,00 kr.

118,00 kr.

Lækkert hundehalsbånd i sorte og gule farver fra Gentle Pup. Halsbåndet er fuldt justerbart og har en blød, afrundet kant. Nemt at lukke og åbne med holdbart klikspænde. Fuldend looket med den matchende sele eller line eller begge dele.

SMALL: B 1,6 cm L 27-40 cm
MEDIUM: B 2 cm. L 33-51 cm
LARGE: B 2,5 cm. L 42-66 cm

 

Varenummer (SKU): GP-halsbånd-Zippy-M Kategorier: ,

Beskrivelse

Liner og hundehalsbånd fra Gentle Pup er designet til at være lette og alsidige, så de passer til enhver hund og er behagelig nok til at bære hele dagen. Halsbåndet er fuldt justerbart og har en blød, afrundet kant så pelsen ikke ugler. Nemt at lukke og åbne med kraftig klikspænde. Fuldend looket med den matchende sele eller line.

Størrelse M og L er med ekstra bredde og alle spænder er i messing. Husk at måle korrekt så du vælger den rigtige størrelse. Velegnet til store og små hunde, fås i størrelserne M og L

 


Gentle Pup er konstant inspireret af deres kæledyr (tre hunde og otte katte) og har gjort det til deres mission at udvikle originalt, ultrakomfortabelt udstyr og tilbehør til hunde og katte. Det har taget mange måneder og utallige skitser og prototyper at nå frem til produkter, som de virkelig er tilfredse med. Alle produkter fra Gentle Pup, er skabt med kærlighed og omtanke.

Yderligere information

Vælg variant

, ,