LILA LOVES IT – Godbidder med frugt

69,00 kr.

Godbidderne fra LILA LOVES IT er en kulinarisk fornøjelse for de firbenede venner – den perfekte godbid med frugt, som din bedste ven vil elske!

Varenummer (SKU): LL-godbidder-frugt-60g Kategorier: , ,

Beskrivelse

Godbidderne med frugt og er lige så populære hos hundene, som godbidderne med kød! Frugt er en undervurderet vigtig kilde til vitaminer og vigtigst af alt, er sundt alternativ vores hunde. Godbidderne med frugt indeholder tørret æble, boghvede, pære, kokosmel, frisk banan, papaya, ananas og “superfood” gurkemeje. Alt i alt en alsidig og sund snack.

En perfekt træningssnack eller bare en lille overraskelse udover de andre kødbaserede alternativer og godbidder.

Godbidderne er lavet med boghvede og er derfor 100% kornfrie. Boghvede indeholder protein af høj kvalitet og kan endda sænke blodsukkerniveauet og blodtrykket. Det indeholder også kiselsyre, som bidrager til en sund pels.

De indeholder også kokosmel, som er en rigtig god superingrediens, der er særlig venlig mod mave-tarm kanalen.

Godbidderne kommer i en praktisk boks, som passer i lommen og er tæt, så godbidderne ikke smuldrer. Perfekt til gåturen og træningen. Den er også pæn nok til, at du kan have den stående fremme derhjemme, så du altid har en godbid ved hånden.

Indhold: 60 g.

LILA LOVES IT er fra Tyskland og har dedikeret sig til naturlige produkter i højeste kvalitet. Deres passion er at give hunde og deres mennesker de mest naturlige og effektive produkter for at helbrede og fremme sundheden hos vores firbenede venner. Rene ingredienser i højeste kvalitet.