LINE PIPER | Enkel og praktisk line i let materiale | GENTLE PUP

188,00 kr.

188,00 kr.

Lækker line i flotte lilla nuancer fra Gentle Pup. Linen er fremstillet i et holdbart og meget let materiale og afslutningen giver et godt greb til dig og fuld frihed for din hund. Leveres med en kraftig karabinlås med 360 graders rotation for ultimativ fleksibilitet.

Linen kan sammensættes med den matchende sele eller halsbånd.

SMALL: B 1,6 cm. L 120 cm
MEDIUM: B 2 cm. L 120 cm

 

Varenummer (SKU): GP-Line-Piper Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Liner og hundehalsbånd fra Gentle Pup er designet til at være lette og alsidige, så de passer til enhver hund og er behagelig nok til at bære hele dagen. Linen er fremstillet i et holdbart og meget let materiale og afslutningen giver et godt greb til dig og fuld frihed for din hund. Leveres med en kraftig karabinlås med 360 graders rotation for ultimativ fleksibilitet.

Linen fås i SMALL og MEDIUM og alle spænder er i messing.

Linen kan sammensættes med den matchende sele eller halsbånd.

 


Gentle Pup er konstant inspireret af deres kæledyr (tre hunde og otte katte) og har gjort det til deres mission at udvikle originalt, ultrakomfortabelt udstyr og tilbehør til hunde og katte. Det har taget mange måneder og utallige skitser og prototyper at nå frem til produkter, som de virkelig er tilfredse med. Alle produkter fra Gentle Pup, er skabt med kærlighed og omtanke.

Yderligere information

Vælg variant

,