Tilbud

POOCH & MUTT | Lækre og sunde godbidder til hunde | DATOVARE

Original price was: 48,00 kr..Current price is: 24,00 kr..

Små lækre godbidder – som din hund vil elske. Godbidderne “Rolig og afslappet”, fra Pooch & Mutt er lavet af naturlige ingredienser, som er sammensat til at holde din hund rolig. Obs! bedst før 10/09 – 2022

 

Varenummer (SKU): PM-ROLIGOGAFSLAPPET Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Slap af og nyd livet
Godbidderne “Rolig og afslappet”, fra Pooch & Mutt er lavet af naturlige ingredienser, som er sammensat til at holde din hund rolig. Godbidderne er perfekte til kørerturen i bilen, turen til dyrelægen, fyrværkeri, Separationsangst eller bare som en hyggelig snack inden sengetid. Den perfekt belønning til dine firebenede venner. Den lækre opskrift indeholder Kamille og Baldrianrod, som er begge er ingredienser, der er kendt for at have en afslappende effekt.

  • 100% naturlige ingredienser
  • Naturligt lavt kalorieindhold
  • Bæredygtig emballage

Godbidderne kan anvendes som en snack eller belønning til din hund. Maks. 5 – 15 godbidder om dagen, afhængig af din hunds størrelse.

Emballage:
Godbidderne komme i et bæredygtigt paprør, lavet af ud af genbrugs pap; bland andet fra kartonerne med Pooch & Mutt vådfoder.

Hvert rør indeholder 125 g. lækre godbidder.

<3,8 kalorier pr. godbid.

Ingredienser: Havremel, Rismel, Tørrede lam (10%) Kyllinge sovs, Gærekstrakt, Vitamin E (0,33%) , Kamille (0,1%), L-tryptophan (0,1%), Baldrianrod (0,1%)