NATURLIG TYGGESNACK | Tyggeben af hjortegevir til hunde

45,00 kr.

45,00 kr.

Et hjortegevir giver din hund tyggeglæde i meget lang tid. Velegnet til små og mellemstore hunderacer. Geviret er smukt og er samtidig et bæredygtigt materiale, som er rigt på calcium, magnesium og jern – og så er de fedtfattige.

SMALL ca. 65 g
MEDIUM ca. 100 g
MEDIUM ca. 110 g

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Tyggeben af hjortegevir til hunde er den naturlige tandbørste og et 100% naturprodukt. Et hjortegevir giver din hund tyggeglæde i meget lang tid. Velegnet til små og mellemstore hunderacer.
Geviret er smukt og er samtidig et bæredygtigt materiale, som er rigt på calcium, magnesium og jern – og så er de fedtfattige. Geviret har lang tygge-levetid og bliver ikke snakset eller klistret. Alle skarpe hjørner er rundede af og et hjortegevir splintre ikke. Giv både hvalpe (når de har fået deres blivede tænder), de voksne og de ældre hunde hjortegevir. Hjortegevir kan gives til hunde med svage og dårlige tænder.

Det er perfekt som et tyggeben med ekstra lang levetid, samtidig med at det bidrager til den naturlige tandpleje hos din hund.

Da det er et naturprodukt kan form og vægt variere. Nogle er med takker og andre uden og der kan derfor forekomme variationer fra de viste billeder.

Køb altid tyggesnacks som passer til hundens størrelse. Hold din hund under opsyn, når har tyggeben eller snacks. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne genstanden fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Yderligere information

Vælg variant

, ,