Tilbud

KORNFRI SNACKS | Velsmagende godbidder med kalkun til hunde

15,00 kr.

Kornfri godbidder, som alle hunde vil elske. Perfekte til brug under træning – eller bare som forkælelse. En allergivenlige godbid til hunde af alle racer – letfordøjelig. OBS! bedst før 09/08-2022

Varenummer (SKU): PR-Snacks-kalkun Kategorier: , , ,

Beskrivelse

KORNFRI SNACKS fra PROFINE. Velsmagende godbidder med kalkun til hunde

Forkæl din firbenede ven med disse velsmagende godbidder med kalkun fra PROFINE.

Alle hunde skal have godbidder en gang imellem, enten som belønning eller bare som forkælelse. Disse lækre kødfulde godbidder kan med fordel “nipses” over i mindre stykker, hvis man ønsker. Godbidderne er faste og griser ikke meget i lommen. Godbidderne dufter fantastisk og den skal nok fange din hunds opmærksomhed. Det giver generelt rigtig god mening at bruge godbidder som belønning til træning, hvad enten der trænes opførsel eller generel lydighed. Til træning er det aromatiske godbidder der er bedst, da duften forbedrer hukommelsen hos hunden. Perfekte godbidder til belønning til din hund.
Anvendelse
Start altid med at belønne ønsket adfærd med mad og vælg noget hunden er vild med.  Træn ikke med hunden, når den lige har spist eller er træt. Vælg altid godbidder der er meget små og lette at tygge. Du skal kunne give 20-25 godbidder uden at hunden bliver mæt! Prøv dig frem og lav en liste over de godbidder din hund er gladest for.

Velsmagende godbidder med kalkun til hunde indeholder:
Kartoffel, lam, glukosesirup, lakseolie, kollagen, naturligt farvestof.

Analytiske bestandsdele / 100 g:
Protein 17 %, fedt 7 %, aske 5 %, fiber 3,5 %, fugtighed 17 %.

Vægt: 200g

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur, eventuelt i original emballage. Original emballagen er med praktisk genluk funktion, hvilket er med til at bevare friskheden på godbidderne.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 20 × 2 × 14 cm

Du kunne også være interesseret i...