Om

 

Om Bob and Bob

Det er os, Gunhild og Olga, der står bag BobandBob. Nå, ja – så er der selvfølgelig også nogen, der hjælper os lidt med det praktiske i hverdagen. 

Men det er os, der står for al prøvesmagning og kvalitetstestning af de produkter, vi tilbyder i shoppen. Det er trods alt os, der har mest forstand på den slags:
– Om foderet smager, som det skal, og faktisk giver os god energi og holder os sunde og raske.
– Om godbidden nu også er ’god’, eller det bare er noget, den hedder.
– Og om en line holder til at komme i klemme mellem et par kraftige hundekæber.
Det kan jo ske, det ved vi godt. Altså ikke med ens gode vilje vel, men sådan noget man måske godt lige kan komme til, hvis man sidder der udenfor butikken og keder sig lidt … Det er den del, vi tager os af og har styr på.

Og så får vi som sagt nogle andre til at hjælpe med det mere kedelige. Sådan noget med at skaffe tingene hjem og få dem sendt videre til dig, der bestiller. Dét har vi folk til.
Det er Sebastian og William, der tager sig af det.

@gunhildthecorgi
Gunhild er, som du nok har gættet, en corgi. Eller helt præcist en Welsh Corgi Cardigan, som racens fulde navn lyder.

Corgien stammer fra Wales og har altid været en meget populær race i Storbritannien. Fx har den engelske dronning Elizabeth 7 corgier – og har haft racen, siden hun var ung.

På walisisk betyder “cor” dværg og “gi” hund – og på den måde siger vi egentlig ’dværghund’, når vi siger corgi.

Bortset fra hendes korte ben er der ikke meget dværg over Gunhild – hun er en superklog hund med en undertiden meget HØJ stemme, hun passer omhyggeligt på sin flok (man er vel en hyrdehund) – og så er hun ikke bange for noget.

@olga_polka
Olga er en Engelsk Cocker Spaniel-FT. Hvis du er stødt på sådan en, så ved du, at den har helt ualmindelig meget krudt bagi – det gælder også for Olga.

Hvor den traditionelle cocker spaniel er en selskabshund, så er FT’en avlet som reelle brugshunde, især med henblik på jagt. Når en FT aktiveres korrekt, er den også en fremragende familiehund. FT’en er udover at være aktiv og i vågen tilstand stort set altid i bevægelse – også evigt glad.

Det gælder også Olga. Hun elsker Ida-Marie, som hun uden at tøve et sekund vil følge gennem ild og vand, – og Ida-Marie elsker Olga.
Man kan ikke rigtigt andet, vel?

Køb miljøvenligt og bæredygtigt

Hos BobandBob går vi ikke kun op i, om tingene smager godt og kan holde. Vi går også op i, at de ting, vi har i shoppen, er bæredygtige og miljøvenlige
– så meget som det overhovedet er muligt.

Derfor finder du hos os fx både foder og godbidder fra Eat Small og Yora. Og derfor har vi fået produceret vores helt egen potevoks og salve i Danmark.