Voksenfoder

Når du skal vælge fodertype til din voksne hund, er der flere ting at tage hensyn til: Hvor stor er hunden – og ligger den helst i arm i sofaen og hygger, eller vil den meget hellere springe rundt udenfor?

Hos Bobandbob.dk har vi et velassorteret udvalg af fuldfoder til din voksne hund – med fuldfoder menes, at foderet har alle de næringsstoffer og proteiner, som din hund har brug for.

Skal hundefoderet være kornfrit eller ej?
Det er dig som hundeejer, der bestemmer, om det foder, du giver din hund, skal være kornfrit eller ej. Hunde har ikke som sådan et ernæringsmæssigt behov for med eller uden korn – og kornfrit foder er i princippet blevet udviklet for at tilgodese hundens ejer.

Nogle hundeejere oplever dog, at deres hunde har det bedre på kornfrit hundefoder – og hvis du derfor oplever udfordringer med dit nuværende foder, kan du altid prøve at skifte til et uden korn, og se, om det gør en forskel. Hunde er lige så forskellige som mennesker og har derfor også forskellige behov.

Du bør dog undgå hundefoder med et alt for stort indhold af korn, da det som regel betyder, at kornet tager pladsen fra andre ingredienser, fx fedt eller andre næringsstoffer, for at gøre foderet billigere.