GO SLOW hundeskål | Kan benyttes af alle hunde

98,00 kr.

98,00 kr.

GO SLOW hundeskål kan benyttes af alle hunde. Fodringen med en slow feeder bliver nemlig en større udfordring for din hund, da den skal bruge sit hoved til at få maden op fra skålen. Dermed vil den bruge en del mental energi, hvilket er rigtig sundt for hunde generelt. Dette gælder både hvalpe og voksne hunde, så uanset hvor gammel din hund er, så vil denne skål være et rigtig godt valg.

Glat melamin – superlet at rengøre, den tåler også en tur i opvaskemaskinen.
Størrelse:
Small 300 ml
Medium 600 ml
Large 1200 ml

Varenummer (SKU): GO SLOW - sort S Kategorier: ,

Beskrivelse

GO SLOW hundeskål kan benyttes af alle hunde. Fodringen med en slow feeder bliver nemlig en større udfordring for din hund. Med denne madskål skal hunden bruge sit hoved til at få maden op fra skålen. Dermed vil den bruge en del mental energi, hvilket er rigtig sundt for hunde generelt. Dette gælder både hvalpe og voksne hunde, så uanset hvor gammel din hund er, så vil denne skål være et rigtig godt valg.

Desværre kan nogle hunde dog godt have en tendens til, at de spiser deres mad alt for hurtigt. Dette kan føre nogle problemer med sig, da deres maver ikke kan følge med det tempo, hvormed foderet bliver indtaget. Heldigvis kan du nemt afhjælpe denne adfærd med en GO SLOW hundeskål. Denne smarte skål er nemlig designet, sådan at hunden skal arbejde for at få fodret op. Fordybningerne i madskålen gør, at det vil tage den længere tid at spise.

Nem at holde ren

En feeder fungerer på den simple måde, at du blot fylder skålen op med din hunds yndlingsfoder; skålen kan nemlig bruges til både våd- og tørfoder. Skålens fordybninger sørger derefter for, at din hund skal arbejde for at få maden op fra skålen. Det er dermed et simpelt, men effektivt redskab til at afvænne din hunds uønskede adfærd.

Derudover er skålen enormt nem at holde ren. Den er nemlig lavet til at kunne komme i opvaskemaskinen, hvormed du slipper for at skulle vaske den op i hånden. Derudover er skålen udstyret med en skridsikker bund, sådan at den står fast på gulvet, imens din hund prøver at fiske maden op.

En stimulerende måde at fodre på

Ikke nok med at skålen kan nedsætte hastigheden, hvormed din hund spiser, og dermed kan mindste risikoen for oppustethed og fordøjelsesproblemer, så er skålen også med til at stimulere din hund mentalt.

Yderligere information

Vælg variant

, ,

Du kunne også være interesseret i...