BEG BUDDY hunde is | Frys selv hundeis med silikoneform

82,00 kr.

Starter kit til at komme i gang med frys selv is til hunden!
Komplet sæt med ICE ICE BUDDY ispulver og 2 x ICE BUDDY silikonepoteforme!
Køl hunden ned en varm sommerdag med denne SUPER-godbid med banan og blåbær. Den perfekte hundeis. Til 4 store ICE BUDDY poter.
– Blandes nemt og hurtigt på kun 60 sekunder
– med blåbærsmag
– vegansk og uden valle
– kun 5 ingredienser
– BPA-fri silikone forme med facon som hundepoter

Varenummer (SKU): BB-ispulver-sæt-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Frys selv hundeis med silikoneform igen og igen.

1 BPA-fri silikone form med facon til to is formet som hundepoter. Fyld formene med lækker is masse og evt. en spiselig pind i form af en lang snackpind, læg det i en frysepose og frys det natten over. Du har nu en lækker hundeis som din bedste ven kan nyde i solen. Et bæger bland selv is med vand eller yoghurt bliver til 4 store ICE BUDDY is hvis du benytter vores silikoneforme. Du kan også forsøge dig frem med den silikone form du nu engang har i køkkenet. Du kan både lave pinde-is, isterninger eller fylde blandingen i et aktiveringslegetøj med plads til fyld, som din hund kan hygge sig med.
Pas på med splintrede ispinde og lad ikke hunde tygge i pinden. En is-pind kan gøre skade på spiserør og tarm eller lagt sig som et generende fremmedlegeme i maven. Og så er der ingen anden udvej end at operere.

Vedligehold af silikoneform
Vask silikoneformen i varmt vand eller i en opvaskemaskine UDEN opvaskemiddel. Dette skyldes, at sæbe udtørrer silikoneformen. Følger du disse råd, vil du have glæde af din silikoneform de næste mange år.

Beg Buddys Frys selv hundeis med silikoneform. Se alle produkter fra Beg Buddy

Yderligere information

Vægt 0,7 kg

Du kunne også være interesseret i...