BEG BUDDY hunde is | Lav selv hundeis sæt

198,00 kr.

Starter kit til at komme i gang med frys selv is til hunden!
Komplet sæt med ICE ICE BUDDY ispulver og 2 x ICE BUDDY silikonepoteforme!
Køl hunden ned en varm sommerdag med denne SUPER-godbid med banan og blåbær. Den perfekte hundeis. Til 4 store ICE BUDDY poter.
– Blandes nemt og hurtigt på kun 60 sekunder
– med blåbærsmag
– vegansk og uden valle
– kun 5 ingredienser
– BPA-fri silikone forme med facon som hundepoter

Varenummer (SKU): BB-ispulver-sæt Kategorier: ,

Beskrivelse

Lav selv hundeis sæt

Samlet sæt indeholdende velsmagende is pulver med banan og blåbær – 100% naturligt is pulver helt uden tilsat sukker! Tilsæt vand eller yoghurt og frys i minimum 3 timer. En is din hund trygt kan spise, især på de varme sommerdage. Frys selv hunde is er et supplerende tilskudsfoder til hunde der indeholder gode vitaminer. Isen er dejlig frisk, nærende og let fordøjelig for selv de ældre hunde. Isen er yderst hurtig og nem at tilberede til hunden. Et bæger bland selv is med vand eller yoghurt bliver til fire store ICE BUDDY is hvis du benytter vores silikoneform. Du kan også forsøge dig frem med den silikone form du nu engang har i køkkenet. Du kan både lave ispinde, isterninger eller fylde blandingen i et aktiveringslegetøj med plads til fyld, som din hund kan hygge sig med.
2 x BPA-fri silikone forme med facon som hundepoter.

Vedligehold af silikoneform
Vask silikoneformen i varmt vand eller i en opvaskemaskine UDEN opvaskemiddel. Dette skyldes, at sæbe udtørrer silikoneformen. Følger du disse råd, vil du have glæde af din silikoneform de næste mange år.

Indhold: 66 g ispulver, 2 x silikoneforme og 4 is-pinde.

Ingredienser:
55% quinoa, 26% rødbede, 12% banan, 6% hyben, 1% blåbær

Analytiske Bestanddele:
Råprotein 11,3%, råaske 3,9%, råfiber 3,4%, råfedt 4,0%

Beg Buddys Lav selv hundeis sæt
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys. Vores fodringsanbefalinger er retningslinjer og kan variere afhængigt af hundens aktivitetsniveau, alder og race. De specificerede værdier er underlagt de naturlige udsving i råmaterialerne. Sørg for, at din ven ikke sluger store isstykker. Hvis du giver din hund is med ispind i, så vær opmærksom på at hunden ikke spiser pinden. Den kan sidde fast i tarmen. En snack-pind kan benyttes som ispind.
Se alle produkter fra Beg Buddy

Yderligere information

Vægt 0,7 kg