HUNDESELE ZIPPY | Justerbar hundesele med klikspænde | GENTLE PUP

178,00 kr.

178,00 kr.

Lækker hundesele i flot gult mønster fra Gentle Pup. Hundeselen er fuldt justerbart og har en blød, afrundet kant. Selen er produceret i et afkølende mesh materiale, der giver din hund den ultimative komfort. Nem at lukke og åbne, med holdbart klikspænde.

Fuldend looket med den matchende line og- eller halsbånd.

 

 

Varenummer (SKU): GP-sele-ZIPPY-M- Kategorier: , ,

Beskrivelse

Gentle Pups hundesele er en lækker sele, som er nem at påfører. Selen er fuldt justerbar med en blød, afrundet kant og et afkølende mesh-materiale, som giver din hund den ultimative komfort – selv på de varme dage. Selens rem gør den let at tage på og lukkes med et holdbart klikspænde. Selen er perfekt til en rolig gåtur i parken, en solskins dag på stranden og alt derimellem.

Udover at være super komfortable for din hund, er selen også i et super smukt design, med en flot i øjenfaldende gul farve.

Selen fås i størrelse SMALL, MEDIUM og LARGE


Gentle Pup er konstant inspireret af deres kæledyr (tre hunde og otte katte) og har gjort det til deres mission at udvikle originalt, ultrakomfortabelt udstyr og tilbehør til hunde og katte. Det har taget mange måneder og utallige skitser og prototyper at nå frem til produkter, som de virkelig er tilfredse med. Alle produkter fra Gentle Pup, er skabt med kærlighed og omtanke.

Yderligere information

Vælg variant

, ,