Karte til pelspleje af mellem og lang pels

119,00 kr.

119,00 kr.

SLICKER BØRSTEN er det perfekte redskab til pelspleje og børstning af underpelsen. Børsten er særligt velegnet til langhårede hunde og firbenede venner med underpels. Takket være dens fine, afrundede børstehår fjernes løst hår og filtreknuder let fra pelsen.

Varenummer (SKU): HU-Børste-S Kategorier: , ,

Beskrivelse

Karte til pelspleje af mellem og lang pels
Børsten er et førsteklasses plejeværktøj bestående af miljøvenlig bambus – et af de mest holdbare træprodukter.
Denne rektangulære børste har en bambuskonstruktion og håndtag og vinklede stålstifter indlagt i en blød gummiluftpude. Den er velegnet til kæledyr i alle størrelser med alle forskellige hårlængder og tykkelser, især god til dyr, der fælder. De vinklede stifter fjerner bekvemt løse hår, små knaster og snavs fra underulden. Brug børsten regelmæssigt for at reducere hårtab, forhindre tæpper i at dannes og for at holde dit kæledyrs pels ren og glat.

Børsten fås i 2 størrelser:

Størrelse S: 16,5 x 6,8 cm
Størrelse M: 17,3 x 12,1 cm

HVORFOR BAMBUS?

Bambus er et mere miljøvenligt alternativ til bæredygtigt høstet hårdttræ, fordi det er den hurtigst voksende plante i verden, hvilket gør den til den mest vedvarende naturressource. Det er et meget stærkt og holdbart materiale, hårdere end det meste træ, men stadig let. Vores bambusplejeværktøj er stolt fremstillet i Kina: forarbejdning og fremstilling finder sted, hvor bambusen dyrkes.

Yderligere information

Vælg variant

,