LILA LOVES IT | Tørret hjortekød i strimler til din hund

88,00 kr.

En sund og populær godbid, som er velegnet til alle hunderacer.

Varenummer (SKU): LL-godbidder-hjort-100g Kategorier: , ,

Beskrivelse

LILA LOVES IT – Tørret hjortekød i strimler til din hund

Tørret hjortekød i strimler til din hund er en velsmagende snack eller belønnings godbid til hunde i alle aldre og racer. Strimlerne er nemme at skære eller hive i mindre stykker, så de egner sig derfor både til små og store hunde. Yderligere smuldre godbidden ikke i lommen.

Godbidderne er 100% hjortekød og er derfor fri for korn, aromaer, konserveringsmidler og sukker. Især ernæringsfølsomme hunde vil have godt af denne allergivenlige godbid.

Se hele vores udvalg fra LILA LOVES IT her.

Analytiske komponenter:
Råprotein 54,2%, rå olier og fedtstoffer 35,8%, råfibre 4,4%, råaske 3,0%, restfugtighed 11,2%

Indhold: 100 g.

LILA LOVES IT er fra Tyskland og har dedikeret sig til naturlige produkter i højeste kvalitet. Deres passion er at give hunde og deres mennesker de mest naturlige og effektive produkter for at helbrede og fremme sundheden hos vores firbenede venner. Høj kvalitet med mange rå fibre i alle deres hundesnacks.

LILA LOVES IT er fra Tyskland og har dedikeret sig til naturlige produkter i højeste kvalitet. Deres passion er at give hunde og deres mennesker de mest naturlige og effektive produkter for at helbrede og fremme sundheden hos vores firbenede venner. Rene ingredienser i højeste kvalitet.