Økologisk shampoo | All round shampoo med mild vanilje duft til hunde

115,00 kr.

Lækker hundeshampoo til normal pelspleje fra svenske MASTERPET.
Giver en blank og frisk pels, med en flot glans. Shampooen har en fin mild vaniljeduft.

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): MASTERPET-SHAMPOO-200ML Kategori:

Beskrivelse

Økologisk shampoo – all round shampoo med mild vanilje duft til hunde fra svenske MASTERPET. Giver en blank og frisk pels med en flot glans. Shampooen har en fin mild vaniljeduft. En mild og drøj shampoo som opretholder blødheden i pelsen. Shampooen kan bruges indtil en uge før udstilling.

Økologisk shampoo en all round shampoo med mild vanilje duft til hunde indeholder 200 ml.

Dosering: Lige dele shampoo og vand.

Anvendelse:
Masser Hvis du bruger en god hundeshampoo, må du vaske din hund så ofte, det er nødvendigt. Husk blot at skylle shampooen helt ud med rigeligt rent vand. Vælg den rigtige shampoo. Hundeshampoo er det eneste sæbeprodukt, du må bruge til at vaske din hund med. Det er utroligt vigtigt, at du anvender hundeshampoo til din hund og ikke almindelig shampoo til mennesker. Din hunds hud er meget anderledes fra din, og det er derfor vigtigt, at du altid anvender en rigtig hundeshampoo til din hund.

Ingredienser:
Vand, Vegetabilsk tensid, sukkerbaseret tensid, blødhed fra oliven, salt, naturlig duft af vanilje og citron, antioxidant og konservering. PH-værdi: 6,5


MASTERPET er et svensk brand, der producerer økologiske og veganske produkter af høj kvalitet. Deres sortiment består af en række hunde- og katteplejeprodukter, der udelukkende er baseret på naturlige stoffer og vegetabilske olier.


			

Du kunne også være interesseret i...