Økologisk spray mod lopper og flåter til hund og kat

140,00 kr.

En komplet og naturlig beskyttelse mod flåter, lopper, myg og andre insekter. Kan benyttes af kæledyr og ejer

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): MP-insektspray-hund Kategori:

Beskrivelse

Økologisk spray mod lopper og flåter til hund og kat fra svenske Masterpet. Både for dig, dine børn og dine dyr. Virker effektivt mod flåter, fluer og bidende insekter, sætter sig på dine dyr. Sprayen er både økologiske og vegansk.

Økologisk spray mod lopper og flåter til hund og kat indeholder 125 ml.

Anvendelse: Den økologisk insektspray påføres på de områder hvor insekter har tendens til at sætte sig fast. Undgå at spraye direkte mod øjnene, i ansigtet kan produktet med fordel påføres med en klud.

Hvor ofte sprayen skal påføres afhænger af hvor mange insekter – og hvordan klimaet er der hvor du skal hen. Sprayen  påføres efter behov, én til flere gange om dagen. Oftest bør en enkel gang om dagen være passende. En god tommelfinger regel er, at når du ikke længere kan dufte sprayen, er det tid til at påføre igen.

Ingredienser: Aqua, Catalpa Bignonoides Leaf Extract, Polysorbate 20, Cymbopogon winterianus, Lavandula angustifolia. Pinus silvestris, Achilea millefolium, Artemisia absinthium, Phenoxyethanol, Ethylhxylglycerin.


MASTERPET er et svensk brand, der producerer økologiske og veganske produkter af høj kvalitet. Deres sortiment består af en række hunde- og katteplejeprodukter, der udelukkende er baseret på naturlige stoffer og vegetabilske olier. Se alle vores økologiske plejeprodukter fra Masterpet her.


			

Du kunne også være interesseret i...