Økologisk hundeshampoo | Med mild vanilje duft til ruhårede hunde

128,00 kr.

Lækker hundeshampoo til ruhårede hunde fra svenske MASTERPET. Vi anbefaler denne shampoo til ruhårede hunderacer, da den ikke ændrer pelsens struktur.
Giver en blank og frisk pels med en flot glans. Shampooen har en fin mild vaniljeduft.

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): MASTERPET-SHAMPOO-RUHÅRET-200ML Kategori:

Beskrivelse

Økologisk hundeshampoo med mild vanilje duft til ruhårede hunde fra svenske MASTERPET. Giver en blank og frisk pels med en flot glans. Vi anbefaler denne shampoo til ruhårede hunderacer, da den ikke ændrer pelsens struktur. Shampooen har en fin mild vaniljeduft, er mild og drøj i brug og opretholder blødheden i pelsen. Shampooen kan bruges indtil en uge før udstilling.
Økologisk hundeshampoo med mild vanilje duft til ruhårede hunde indeholder 200 ml.

Dosering: Lige dele shampoo og vand.

Anvendelse:
Hvis du bruger en god hundeshampoo, må du vaske din hund så ofte, det er nødvendigt. Husk blot at skylle shampooen helt ud med rigeligt rent vand. Vælg den rigtige shampoo. . Hundeshampoo er det eneste sæbeprodukt, du må bruge til at vaske din hund med. Det er utroligt vigtigt, at du anvender hundeshampoo til din hund og ikke almindelig shampoo til mennesker. Din hunds hud er meget anderledes fra din, og det er derfor vigtigt, at du altid anvender en rigtig hundeshampoo til din hund.

Ingredienser:
Vand, Vegetabilsk tensid, sukkerbaseret tensid, blødhed fra oliven, salt, naturlig duft af vanilje og citron, antioxidant og konservering. PH-værdi: 6,5


MASTERPET er et svensk brand, der producerer økologiske og veganske produkter af høj kvalitet. Deres sortiment består af en række hunde- og katteplejeprodukter, der udelukkende er baseret på naturlige stoffer og vegetabilske olier. Alle produkter fra MASTERPET >>


			

Du kunne også være interesseret i...