LABONI | Reblegetøj til mellemstore hunde SLINGBALL MAXI

64,00 kr.

64,00 kr.

Lækker slingball fremstillet af 100% bomuld, hvilket gør det til et ekstremt slidstærkt stykke legetøj. Hunde elsker at tygge på et naturligt bomuldsreb, og dette legetøj vil give din hund mange timers leg og tilfredsstille hundens behov for at tygge, mens den legende renser tænderne.

100% bomuld farvet med naturlige farver

Størrelser:

MINI 6 x 6 x 13 cm
MAXI 9 x 9 x 22 cm
MEGA 11 x 11 x 26 cm

Varenummer (SKU): LA-Slingball-maxi-pink Kategorier: ,

Beskrivelse

LABONI reblegetøj til mellemstore hunde SLINGBALL MAXI

Lækker reblegetøj til mellemstore hunde er fremstillet af 100% bomuld, hvilket gør det til et ekstremt slidstærkt stykke legetøj. Hunde elsker at tygge på et naturligt bomuldsreb, og denne MAXI Slingball fra LABONI vil give din hund mange timers leg og tilfredsstille hundens behov for at tygge, mens den legende renser tænderne.

Et naturligt bomuldsreb er en fantastisk måde for hunde at holde deres tænder og tandkød i god stand. Al legetøj fra LABONI er designet til at blive tygget i stykker, men lad aldrig din hund tygge uden opsyn. Forskelige racer, forskellige behov. Denne størrelse reblegetøj er passeende til store hunderacer. Hunde med en vægt på 11-25 kg som fx Airedale terrie, Basset, Bayersk bergschwisshund, Beagle, Border Collie og labrador.

Yderligere er alle produkter fra det prisbelønnede LABONI TOYS håndbundene af ren 100% bomuld og farvet med naturlige farver. For en sikker legeoplevelse testes legetøjet også i henhold til det europæiske legetøjssikkerhedsdirektiv af TÜV Süd.
Reblegetøj til mellemstore hunde SLINGBALL MEGA kan maskinvaskes ved 30 grader. Tørretumbler anbefales ikke.

LABONI´s produkter til hunde og katte er IDA DESIGNS Silver Winner

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Når du skal vælge udstyr til leg og træning, skal du forholde dig til størrelser og designs. Fx kan en stor bold kan være for svær for din hvalp at håndtere, og en lille bold kan være for farlig eller ineffektiv for din store hund at bruge.
Det er meget vigtigt, at din hund altid er under opsyn under leg med legetøj og i særdeleshed nyt legetøj eller gnaveben. Det kan blive nødvendigt at gribe ind og fjerne hundelegetøjet, hvis det går i stykker. For hundehvalpe hedder reglen, at den slet ikke bør være uden opsyn med legetøj. Dette skyldes at små spidse hvalpetænder desværre tit kan gnave hul på, og stykker af, selv det mest solide legetøj.
Skade på legetøj som følge af hundebid er ikke dækket af din reklamationsret. Dette gælder i øvrigt alle produkter du finder i vores webshop.

LABONI har baseret i Zürich, Schweiz

Yderligere information

Vælg variant

,