BOLD 100% NATURGUMMI | Solid aktiveringslegetøj med plads til fyld

98,00 kr.

Bolden er fremstillet af kraftigt og solidt naturgummi. Legetøjet er vaskbart og indeholder ikke ftalater. Bolden er hul og har plads til godbidder, som din hund kan bruge tid og energi på at få ud. Den får trænet både sanser og intelligens.

Måler ca. 8 x 12 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): HU-hul-bold Kategorier: ,

Beskrivelse

BOLD 100% NATURGUMMI Solid aktiveringslegetøj med plads til fyld.

Bolden har flere funktioner:

  • Bolden har en rillet overflade og hjælper både med tandrensning og massage af gummerne.
  • Bolden er hul og har plads til fyld, som din hund kan bruge tid og energi på at få ud. Den får trænet både sanser og intelligens.

BOLD 100% NATURGUMMI Solid aktiveringslegetøj med plads til fyld. Du kan med fordel fylde bolden med vådfoder eller hjemmeslavet fyld. Skal kegle og fyld en tur i fryseren så læg den i en frysepose så du ikke har hundelækkerierne i hele fryseren. En tur i fryseren vil også give hunden mere udfordring, da massen vil blive mere fast og tager længere tid at få ud af bolden.

Køb altid legetøj som passer til hundens størrelse. Gummilegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra hunden, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv. Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet fordøjelige tyggeting som fx. tørret kyllingekød eller et tyggeben.
Produkter fra HUSSE

Yderligere information

Vælg variant

,