Økologisk mundspray til hunde

128,00 kr.

En lækker mundspray til brug i hundens mund. Spray langs tandsættet og få en hund med renere tænder, samt en bedre ånde. Fra svenske MASTERPET til dig og din hund. Mundsprayen modvirker dårlig lugt og tandsten. Mild bakteriedræbende og har en rensende effekt på luftvejene.

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): MP-mundspay-hund Kategori:

Beskrivelse

Økologisk mundspray til hunde fra svenske MASTERPET. Modvirker dårlig lugt og tandsten. Mundsprayen er mild bakteriedræbende og har en rensende effekt på luftvejene. Effektiv måde at fjerne tandsten, plak og dårlig ånde, både som behandling og forebyggelse. Let at bruge på tænder og tandkød. Desuden foreslår vi at købe tandpasta og evt. tandbørste til hunde. Rengøring af tændre er meget vigtig, og det ville være ideelt at lære hunden at det er en god vane, når de er en hvalp.

Flasken indeholder 125 ml.

Anvendelse: Økologisk mundspray til hunde kan anvendes hver dag – eller efter behov. Spray 2 – 4 gang i hundens mund – det er kun nødvendigt at spraye en lille smule på gummerne af din hund eller kat for at opnå den ønskede effekt. For at opnå det bedste resultat bør din hund ikke drikke eller spise 10-20 minutter før og efter behandling.

Ingredienser:
Vand, polysorbat 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Grøn mynte (Mentha spicata), Eucalyptus polybractea, Pebermynte (Mentha piperita), Citron (Citrus limonum).


MASTERPET er et svensk brand, der producerer økologiske og veganske produkter af høj kvalitet. Deres sortiment består af en række hunde- og katteplejeprodukter, der udelukkende er baseret på naturlige stoffer og vegetabilske olier. Se alle vores økologiske plejeprodukter fra Masterpet her.


			

Du kunne også være interesseret i...