Ny online shop til hund og kat

Hund og kat – ny online shop slår dørene op

Vi har lagt os i selen – som man siger 😉 – og er nu klar til at slå dørene op til vores shop.

Vi har fyldt shoppen op med lækre produkter, som vi ikke alene har valgt, fordi de på alle måder opfylder behovet hos dit kæledyr, men også fordi de er blandt de mest bæredygtige og miljøvenlige på markedet.

Vi har fx valgt at udbyde foder og godbidder fra Eat Small. Produkterne fra Eat Small er baseret på insektprotein, og det har flere fordele for din hund. Insektprotein er et miljøvenligt og sundt alternativ til kød og på den måde en del af en miljøansvarlig livsstil, ikke bare for dig, men også for din hund. ”Som hund, så ejer” går jo begge veje.

Og så synes vi altså nogle gange, at det kan være noget af et forhindringsløb at finde frem til det rigtige foder. Sådan er det ikke hos os!

Her skal du bare vælge mellem hvalp eller voksen hund – byhund eller landhund – og så er du klar til at klikke produktet i indkøbskurven. Sværere behøver det ikke være.

Blandt vores andre produkter finder du Profine hundefoder og godbidder, SAM´s FIELD kvalitets foder til en super pris, Lily Loves It hvilket er indbegrebet af funktionalitet og luxus samlet i ét, Husse legetøj og kattemad, hele produktserien fra Earth Rated og meget mere og der kommer løbende nye.

PS: Du er mere end velkommen til at følge os på Instagram – bobandbob.dk – her kan du fx lige nu være med i en giveaway, hvor du kan vinde en pakke med godbidder, en shampoo og en børste til din bedste ven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *